English
T: 01 4319-186, M: 040 767-607, F: 01 4301-627, info@bip.si; Robbova 25, 1000 Ljubljana, SI-Slovenia

OBVESTILO o vnovičnem pričetku pouka v ŽIVO na matični lokaciji za vse skupine in tečajnike

 
Spoštovani starši, dragi BIP-ovci.Z velikim veseljem vas obveščamo, da s ponedeljkom, 15.2. znova odpiramo vrata naše jezikovne šole za vse starostne skupine.

Tako bodo od naslednjega tedna dalje tečaji po urniku znova potekali v živo, razen v primeru, da je skupina soglasno izrazila željo po nadaljevanju tečaja prek zgolj prek spleta. 

V primeru odsotnosti zaradi bolezni, karantene ali kateregakoli drugega razloga posamezniku še vedno omogočamo, da se skupini, ki ima pouk v živo, pridruži prek spleta, a naprošamo, da o tem predhodno obvestite pedagoginjo, da slednja lahko pravočasno vzpostavi spletno povezavo.

Hkrati vas obveščamo, da je za tečajnike tudi tekom pouka OBVEZNA nošnja MASK ter razkuževanje rok ob vstopu v naše prostore.

Želimo si, da bi pouk v živo lahko potekal nemoteno do zaključka šolskega leta, za kar bomo najbolje lahko poskrbeli tudi sami z našim odgovornim upoštevanjem preventivnih ukrepov.
Veselimo se skorajšnjega vnovičnega srečanja z vami in vam želimo lepo preživet vikend, ki je pred nami.Zimski pozdrav.Kolektiv BIP jezikovne šole