English
T: 01 4319-186, M: 040 767-607, F: 01 4301-627, info@bip.si; Robbova 25, 1000 Ljubljana, SI-Slovenia

Skupinski večerni jezikovni tečaji za odrasle

Tečaji angleščine, nemščine, francoščine, italijanščine in španščine potekajo v večernih urah, od oktobra do maja, enkrat tedensko po 90 minut, skupaj imajo v celem šolskem letu 60 ur. V skupinah imamo od 5-8 udeležencev, ki se razvrščeni v skupine, glede na svoje predznanje na podlagi brezplačnega uvrstitvenega testa

več »

Individualni jezikovni tečaji za mladino in odrasle

Individulani jezikovni tečaji (angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, ruščina, slovenščina) so namenjeni vsem, ki zaradi preobremenjenosti oziroma nezmožnosti terminskega usklajevanja ne morejo obiskovati klasičnih tečajev. Programi so časovno in tematsko prilagojeni posameznikom. Ta oblika tečaja je najhitrejša in najbolj učinkovita pot do znanja jezika.

več »

Jezikovni tečaji po meri naročnika - podjetja

Znanje tujih jezikov danes ni le prednost, temveč tudi nuja in tega se zavedajo tako velika kot manjša podjetja. Naša jezikovna šola pa se zaveda dejstva, da mora biti učenje tujega jezika dinamično in prilagojoeno potrebam in željam slušateljev.

V BIPu se tako pred pričetkom pouka s kandidati pogovorimo o njihovih željah in pričakovanjih ter v skladu s tem skupaj poiščemo pravi program, ki ga uskladimo tudi glede termina in želene lokacije izvajanja tečaja (v naših matičnih prostorih ali pa na sedežu podjetja).

več »